TESTOFEN

Testugn

 

Ej i lager

✔ Naturligt och säkert

✔ Gynnsamma effekter på erektil funktion

✔ Lean Muscle Mass Enhancer

Bockhornsklöver extrakt

Studier av Testofen ™ som innehåller 50% fenusid, en nyligen identifierad komponent i örtbockhornsklöver, har visat att den har förmågan att öka manliga hormonnivåer. Det höjer testosteronnivån och fungerar också som testosteron, genom att binda till testosteronreceptorplatserna och skapa testosteronliknande aktivitet.

Jämförande studier med sildenafilcitrat visar att det har en större libidoförbättrande effekt. Testofen ™ har också visat anmärkningsvärda resultat i råttstudier som visar intrakarvenöst tryckökning vilket leder till utmärkta erektilfunktioner. Testofen ™ har också en effekt på att öka muskelmassan vilket ger det potentiella applikationer som ett sporttillskott. Testofen kan tas av män och kvinnor.

Funktioner:

✔  Nyligen upptäckt aktiv ingrediens

✔  Högkvalitativa ingredienser

✔  Hög potensformulering

✔ I kapselform som är  lätt att svälja

✔  Omfattande testad

✔  Inga rapporterade biverkningar

 

Fördelar:

✔  Har en större libidoförbättrande effekt än sildenafilcitrat

✔  Ökar Libido

✔  Naturligt och säkert

✔  Gynnsamma effekter på erektil funktion

✔  Lean Muscle Mass Enhancer

 

Obs : Bulk beställningar kommer levereras i en polyetenpåse med relevant produktinformation etikett. Vi levererar inga flaskor eller kartonger etc. Alla bulks är gjorda på beställning, så vänligen ge extra tid för leverans. Huvudbilden är en generisk bild som används på hela webbplatsen. Den bulkprodukt som du beställer kanske därför inte är som avbildad.

Ta 1 kapsel per dag efter behov. Svälj med ett glas vatten.

Allergiråd: Ingen känd

Testofen ™ (fenugreekstrakt (Trigonella foenum greacum) standardiserat till 50% fenusid (en saponoenglykosid), antiklumpningsmedel: magnesiumstearat, kapselskal (gelatin).

Varje kapsel innehåller i genomsnitt: 300 mg Testofen ™ standardiserat för att innehålla 50% fenusid.